FEMASCU ONLINE MAĞAZASINDA DEĞİŞTİRME VEYA İADE POLİTİKASI

Not: tüm değiştirme veya para iadeleri yalnızca mallar orijinal durumlarındaysa ve değiştirilmemiş veya kullanılmamışsa geçerlidir.

Teslim aldığınız mallardan memnun kalmazsanız ve ürünün kargo sürecinde kusurlu bir olayı varsa veya fabrika isteğinden farklı bir ürün aldığınız veya kusurlu olduğu için değiştirmek veya bedelini iade ettirmek isterseniz tek yapmanız gereken müşteri hizmetleri numarası üzerinden bizimle iletişime geçmek ve size sonuna kadar hizmet vereceğiz.

SİPARİŞİN tamamını veya bir kısmını DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ:

Siparişinizin size ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde müşteri hizmetleri numarasını arayarak değişim siparişi kaydı oluşturarak, değiştirmek istediğiniz ürünleri ve yeni almak istediğiniz ürünleri bildirmeniz halinde size hizmet vermekten mutluluk duyarız ve çalışanlarımız size sonuna kadar hizmet verecektir.

Not: Yeni ve değiştirilen malların sevkiyat maliyetinin müşteriye ait olacağını göz önünde bulundurarak lütfen teslimat numarasının teslimat bağlantısını saklayın.

SIPARIŞIN TAMAMINI VEYA BIR KISMINI IADE ETMEK ISTIYORSANIZ:

Siparişinizin size ulaştığı tarihten itibaren 7 gün içerisinde müşteri hizmetleri numarasını arayarak iade talebinizi kaydederek, iade etmek istediğiniz ürünleri bildirmeniz ve iadesini yaptırmanız halinde size hizmet vermekten mutluluk duyarız ve çalışanlarımız size sonuna kadar hizmet verecektir. İade edilen malların teslimatı için kargo firmasının size en yakın şubesine yönlendirileceksiniz. Malların teslimi ve iade talebinin onaylanmasının ardından çalışanlarımız sizinle iletişime geçecek ve iade edilen malların teslim alınma yöntemini belirleyecektir.

Not: Yeni ve değiştirilen malların sevkiyat maliyetinin müşteriye ait olacağını göz önünde bulundurarak lütfen teslimat numarasının teslimat bağlantısını saklayın.

İade talebi onaylandıktan sonra, iade edilen malların değeri, malların aynı değerinde bir kuponla iade edilebilir ve ücretsiz bir hediye olarak, şirketin çevrimiçi mağazasından istediğiniz zaman satın almak için kullanabilirsiniz, bir yıl boyunca geçerlidir.

Veya malların değerini nakit olarak hesabınıza aktarmak için, hesap numaranızı bize verdikten sonra, iade edilen malların değerini banka havalesi yoluyla nakit olarak alabilirsiniz.

Bizi Bulun

Alışveriş Sepeti
Giriş

Henüz hesabınız yok mu?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Mağaza
0 Ürün Sepet
Hesabım